Poctivé koláče

Poctivé koláče

Restaurace a kavárny / Paul

Pekařství PAUL spojilo poctivost českých koláčů a jemnost francouzského těsta. Výsledkem je nezapomenutelný chuťový zážitek, který potěší nejen milovníky sladkého, ale i všechny, kdo ocení poctivé suroviny a tradiční chuť v novém pojetí. A co dělá jejich koláče opravdu výjimečnými? Náplň tvoří 70 %, zatímco těsto jen 30%, protože když koláč, tak pořádný.

Koláč s mandlovou náplní a borůvkami v sobě ukrývá krémový frangipane z mandlí a voňavých lesních borůvek, jehož chuť podtrhuje máslo a kapka rumu. Koláč s tvarohem a povidly naopak sází na jemnost hedvábného máslového těsta, svěží tvaroh a švestková povidla v dokonalé rovnováze. Společně představují harmonii chutí, která vzdává hold českým tradicím i francouzskému umění péct s elegancí.